Institutionele fondsenwerving: De kern, een webinar van FondsenwervingWebinars.

Institutionele fondsenwerving te complex? Welnee. Deze praktische tips en tricks helpen jouw organisatie snel op weg naar het grote geld.
De ultieme major donor is een institutionele donor. Als een ministerie of bijvoorbeeld de Europese Commissie jouw project of organisatie omarmt gaat het direct om veel geld.

In dit webinar zal Han Valk je meenemen in een wereld die soms wat complex lijkt, maar eigenlijk erg overzichtelijk is. Hij laat je zien hoe en waar je de donoren kunt vinden en hoe je ze kunt leren kennen. Daarnaast vertelt hij wat er moet gebeuren om de donor enthousiast te krijgen, je project te gaan financieren en hoe die donor betrokken blijft bij je organisatie.

Spreker:Han Valk

Moderator: Deny de Jong

Aanmelden voor een webinar kan via www.fondsenwervingwebinars.nl.

FondsenwervingWebinars is een initiatief van Baukje Stam, Ifunds en Reinier Spruit. Onze gezamenlijke drijfveer is de grote hoeveelheid kennis en ervaring onder fondsenwervers die nog gedeeld kan worden. We willen die kennisdeling bevorderen door kennis zeer laagdrempelig en gratis toegankelijk te maken voor iedereen die een betere fondsenwerver wil worden.