Organisatieprofiel

Ifunds heeft als doel non-profit organisaties te helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelstelling. Dit doen we door het leveren van softwareproducten en diensten die onze klanten helpen meer te bereiken. Meer bereiken in diverse dimensies:

Ifunds levert softwareproducten die het mogelijk maken kleine en grote groepen uit de totale achterban van donateurs, leden, aanvragers, vrijwilligers en andere supporters goed en efficiënt te bedienen en software die processen ondersteunt. Met als doel onze klanten te helpen technologie en CRM zo toe te passen dat het bijdraagt aan de doelstelling van “meer bereiken”. Dat doen we vanuit een product georiënteerde aanpak. Waar veel CRM dienstverleners zijn georganiseerd als pure consultants/dienstverleners is de aanpak van Ifunds die van een software bouwer.

Ifunds wil dicht bij de klant staan. Dit doen we door veel met onze klanten te communiceren en in contact te zijn. We spreken de taal van de klant: onze medewerkers zijn ervaren in de non-profit wereld en begrijpen jouw “business”. Een deel van onze medewerkers heeft in het verleden voor non-profit organisaties gewerkt. Een lokale aanpak in de landen waar we zijn gevestigd zorgt ervoor dat we ook echt dichtbij de klant staan. We zijn actief in meerdere landen en hebben kantoren in Nederland, België en Duitsland. Het is onze ambitie om uit te groeien tot Europees marktleider.

Aanmelden nieuwsbrief