Services

Naast het nonprofit CRM platform Ifunds Engage levert Ifunds ook complementaire services:

Outsourcing

Ifunds beschouwt database management als een vak, òns vak. Daar komt veel expertise bij kijken. Al bij de campagne set-up moet worden bepaald wat de gevolgen zijn voor de responseverwerking en de gewenste rapportages en analyses. Daarom kiezen veel fondsenwervende organisaties ervoor het database management aan Ifunds uit te besteden. Selecties, imports, giftenadministratie, incasso's, rapportages en analyses en dergelijke worden professioneel en op tijd uitgevoerd.

Bekijk hier welke processen je structureel kunt uitbesteden aan Ifunds.

Saas

Bij Ifunds CRM oplossingen verzorgt Ifunds de hosting om zo te komen tot een complete Software as a Service (SaaS) oplossing. Ifunds garandeert een hoge beschikbaarheid van minimaal 99%, 7 x 24 uur per week. Ifunds verzorgt het systeembeheer, de toegang, de beveiliging en de back-ups. Continuïteit, beschikbaarheid en beveiliging staan voorop!

Support

Soms heeft een organisatie extra ondersteuning nodig. Dit kan in meerdere vormen: via de servicedesk, via het laten verzorgen van een eenmalige opdracht of via een consultant van Ifunds die periodiek bij de organisatie over de vloer komt voor ondersteuning. Handig in het geval van ziekte, verlof of vacatures of wanneer specifieke expertise niet binnen de organisatie aanwezig is.

Applicatie Consultancy

De applicatie consultant maakt een vertaalslag tussen processen en het optimale gebruik van de applicatie. Ook speelt de applicatie consultant een cruciale rol tijdens de implementatie voor de dataconversie, de inrichting van de applicatie en de gebruikersondersteuning. Ook is een applicatie consultant in te schakelen bij het inrichten van een nieuw proces, het maken van rapportages, het optimaliseren van processen, het inwerken van een nieuwe medewerker, of het uitvoeren van (voor de organisatie) niet-dagelijkse processen, zoals een ingewikkelde selectie, het maken van een importdefinitie of het uitvoeren van uw jaarlijkse contributiemailing.

Datakwaliteit

Ifunds biedt optioneel de mogelijkheid om eenmalig / periodiek gegevens te verrijken op basis van externe bronnen. Te denken valt aan;

Postcode database

Ifunds CRM oplossingen worden eigenlijk altijd voorzien van een koppeling met de postcodedatabase. Hierdoor wordt de kwaliteit van de adressen van alle relaties geborgd: Ifunds CRM oplossingen zorgen ervoor dat alleen geldige combinaties worden gebruikt van postcodes, straatnamen en woonplaatsen. Bovendien borgt deze functionaliteit een uniforme schrijfwijze van straat- en plaatsnamen. Tevens verzorgt Ifunds CRM een check op geldige huisnummerreeksen. De geomodule koppelt geoniveaus ook aan postcodereeksen. Zodoende zijn de relaties aan de juiste afdelingen gekoppeld.

Implementatieservices

Implementatieservices inclusief projectmanagement, applicatie consultancy en data migratie. Ifunds verzorgt de migratie van andere systemen naar Ifunds CRM oplossingen. De datamigratie is daarin een zeer belangrijk onderdeel. Ifunds hanteert een professionele en praktische methode om Ifunds Engage zo goed mogelijk te laten functioneren voor uw organisatie.

Onderhoud

Ifunds verhelpt storingen en brengt geregeld nieuwe versies uit met nieuwe functionaliteit.

Training

Tijdens implementaties of bij nieuwe medewerkers kan Ifunds ook de training verzorgen. Dat kan op kantoor bij de organisatie of bij Ifunds, zowel als standaardcursus of als klant specifieke training.

Webservices

Door middel van webkoppelingen (soms ook wel API’s genoemd) kan Ifunds CRM gekoppeld worden aan software van derden, zoals CMS systemen, e-mailmarketingproducten, online donatie systemen, social network fundraising oplossingen, mobile devices, boekhoudpakketten, etc. De koppelingen hoeven in de meeste gevallen niet te worden ontwikkeld, maar zijn op de markt te koop (product aanpak). Ifunds biedt de mogelijkheid de koppeling in te richten, en daar waar nodig ook te bouwen mocht de koppeling niet beschikbaar zijn op de markt. Microsoft Dynamics CRM biedt daarnaast nog veel standaard koppelingsmogelijkheden die al onderdeel zijn, maar heeft ook diverse koppelingen gestandaardiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief