Ifunds CRM oplossingen

Meer bereiken, hogere social impact en efficiënt werken dat is ons gedeelde doel!

De Ifunds CRM oplossingen zijn gebaseerd op de meest recente inzichten in de fondsenwervende markt en Microsoft technologie. Specifieke non-profit modules zijn gebouwd op het gebruiksvriendelijke en innovatieve Microsoft Dynamics CRM. Dit betekent efficiënte oplossingen die eenvoudig te integreren zijn en optimaal communiceren met alle overige Microsoft software.

Ifunds CRM oplossingen geven de mogelijkheid data, die gegenereerd wordt uit multi-channel marketing activiteiten, daadwerkelijk te gebruiken in customer journeys en workflows. Vanuit dezelfde oplossingen is het mogelijk standaard processen te ondersteunen zoals incasso's en financiële verwerkingen.

Ifunds CRM kan volledig aangepast worden aan de wensen en behoeften van jouw organisatie, resulterend in een perfect op maat gemaakt systeem dat aan alle verwachtingen voldoet.
Ifunds CRM oplossingen bieden flexibiliteit. Met de hosted- of SaaS oplossing zijn zowel de software als de data via internet toegankelijk.

Onze oplossingen zitten boordevol slimmigheden, dat is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring met het werken voor en met charitatieve organisaties. Dat helpt jou je werk beter te doen en jouw organisatie de stip op de horizon te bereiken!

Aanmelden nieuwsbrief